ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Εύβοια

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Ιωάννης Καλαβρής.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Ψαχνά όπου και διαμένω μόνιμα. Πατέρας μου είναι ο Θανάσης Καλαβρής , συνταξιούχος, πρώην Αντινομάρχης και πρώην Προϊστάμενος Επιθεώρησης Εργασίας Χαλκίδας, ενώ μητέρα μου είναι η Σπυριδούλα Καλαβρή Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου στη Περιφέρεια.

Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Δικηγόρος Χαλκίδας ( Παρ’ Αρείω Πάγω). Είμαι παντρεμένος με την Ηρώ Δούδαλη που είναι υπάλληλος του Πρωτοδικείου Θήβας .

Είμαι πατέρας τεσσάρων ανηλίκων παιδιών .

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Από την ημέρα της ορκωμοσίας μου το έτος 2004, ως μάχιμος δικηγόρος ,διατηρώ στη Χαλκίδα αυτοτελές και ανεξάρτητο γραφείο. Με διαρκή μετεκπαίδευση, επιμόρφωση και ενημέρωση στο αντικείμενο εργασίας μου, μαζί με άξιους συνεργάτες έχω δημιουργήσει σήμερα ένα σύγχρονο δικηγορικό γραφείο ικανό να αντιμετωπίσει κάθε καθημερινό πρόβλημα των εντολέων μας .

Προσωπικά ασχολούμαι με ποινικές και αστικές υποθέσεις και ιδιαίτερα με υποθέσεις που αφορούν την προστασία των εργατικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων ( μέλος της «Ελληνικής Εταιρείας του Δικαίου της Εργασίας και της Κοινωνικής Ασφαλίσεως» (ΕΔΕΚΑ). Ως δικηγόρος έχω αντιμετωπίσει και χειριστεί υποθέσεις με ιδιαίτερο κοινωνικό ενδιαφέρον, υποθέσεις αδύναμων ατόμων και ομάδων με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενσυναίσθησης και ανθρωπιστικής αλληλεγγύης.

Επίσης, έχω χειριστεί και χειρίζομαι καθημερινά μεμονωμένες εργατικές υποθέσεις, αλλά κυρίως ομαδικές, καθώς διετέλεσα και είμαι ακόμη και σήμερα δικηγόρος πολλών σωματείων εργαζομένων , έχοντας εμπλακεί σε όλες σχεδόν τις μεγάλες «κρίσεις» σε εργοστάσια και χώρους εργασίας των τελευταίων ετών στην Εύβοια . Ήμουν στο πλευρό εργαζομένων σε εργοστάσια που έκλεισαν , σε άδικες και καταχρηστικές απολύσεις και σε σκληρές διεκδικήσεις και διαπραγματεύσεις.  

Τέλος, συνεργάζομαι συχνά με το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας για διάφορα εργατικά θέματα.

Παράλληλα, αναπτύσσω έντονη κοινωνική δράση αρθρογραφώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, για θέματα που αφορούν την κοινωνία, το περιβάλλον, τις ανθρώπινες σχέσεις  και γενικά για  κάθε θέμα τοπικού ενδιαφέροντος .

Σήμερα, ολοκληρωμένος πλέον οικογενειάρχης με μια επαγγελματική πορεία γεμάτη καθημερινές προκλήσεις και εμπειρίες που δίνει η ζύμωση με όλη την κοινωνία, αλλά και μεστή προσωπικών επιτυχιών, θεωρώ ότι είμαι έτοιμος και μπορώ να προσφέρω και από ένα άλλο πόστο αυτό της πολιτικής.

Όπλα μου στο νέο ξεκίνημα είναι η δύναμη του αυτοδημιούργητου, η έως τώρα πορεία μου, οι αξίες και οι αρχές μου, αλλά και η ακράδαντη πεποίθηση ότι όσοι με γνώρισαν από τη δουλειά μου και τους αγώνες μου για τον συνάνθρωπο θα γίνουν οι δυνατότεροι υποστηρικτές  της υποψηφιότητας μου.

Θέληση μου είναι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για μια δίκαιη κοινωνία πρωταγωνιστή, για την ανατροπή των κατεστημένων, όπως είναι και το εθνικό μας καθήκον.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart