ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Εύβοια

Με τα μέλη του εμπορικού συλλόγου Χαλκίδας συναντήθηκε ο Γιάννης Καλαβρής

✅Με τον Πρόεδρο Δημήτρη Βαγιάννη, και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδος ήτοι Αντώνη Ζαούρη, Κωνσταντίνο Σταματόπουλο, Δημήτρη Κωνσταντίνου και Ελένη Παντελή, συναντήθηκα πριν λίγες ημέρες . Τα μέλη της διοίκησης μου έθεσαν τα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις της Εύβοιας . Παράλληλα , τα μέλη του Συλλόγου προέταξαν μια σειρά αιτημάτων του Εμπορικού Συλλόγου, αλλά και προτάσεις που στοχεύουν στην τόνωση και την οικονομική ανάκαμψη του επιχειρηματικού κόσμου .

✅Πιο αναλυτικά, εκ μέρους του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου επιλέχθηκαν ως θέματα προτεραιότητας για τους εμπόρους τα εξής :
➡️1.Η θέσπιση ειδικού προγράμματος επιχορηγήσεων & χαμηλότοκων δανείων, ειδικά προσανατολισμένων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
➡️2.Η μείωση του ενεργειακού κόστους, της ακρίβειας και των πληθωριστικών πιέσεων.
➡️3. Η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.
➡️4. Πολλές δόσεις για όλες τις οφειλές προς το Δημόσιο.
➡️5.Η ουσιαστική συμμετοχή των ΜΜΕ στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
➡️6. Η αναστολή όλων των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης της Εφορίας, του e-ΕΦΚΑ και του ΚΕΑΟ, για όσο διάστημα διαρκεί η υγειονομική και ενεργειακή κρίση.
➡️7. Η καθιέρωση του ακατάσχετου επιχειρηματικού λογαριασμού.
➡️8. Η προστασία της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης από τους πλειστηριασμούς.

✅Από την πλευρά μου διαβεβαίωσα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου ότι θα είμαι αρωγός στις διεκδικήσεις τους με βάση πάντα τις προγραμματικές θέσεις του κόμματός μου, ενώ επισήμανα και τις δικές μου απόψεις και
θέσεις ειδικότερα στα θέματα υπερχρέωσης που σχετίζονται και με το επάγγελμά μου, καθώς ο ίδιος έχω χειριστεί ως δικηγόρος δεκάδες περιπτώσεις υπερχρέωσης, ιδίως φυσικών προσώπων εμπόρων ή μη και είμαι γνώστης του συγκεκριμένου θέματος .

Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart