ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Εύβοια

Συνάντηση με μέλη του ΔΣ Σωματείου Εργατών Λιμένος Χαλκίδος ¨Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ¨

Με το Δημήτριο Βλασσόπουλο και το Νικόλαο Κουνή , μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργατών Λιμένος Χαλκίδος ¨Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ¨ συναντήθηκα πριν λίγες ημέρες .

Τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου με ενημέρωσαν για τη μελέτη και τις προτάσεις του σωματείου επί του master plan Χαλκίδας.

Επίσης, μου εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη συρρίκνωση του λιμανιού βάση των προτάσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και εκδήλωσαν και το φόβο τους για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού που ίσως θα σημάνει και απώλεια θέσεων εργασίας , αλλά και για το γεγονός ότι η εταιρεία με την επωνυμία «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» (ΤΑΙΠΕΔ) ορίζεται ως Αρχή Σχεδιασμού για τους λιμένες Χαλκίδας, αλλά και Κύμης .

Από την πλευρά μου δήλωσα τη συμπαράστασή μου στα μέλη του ΔΣ αλλά και όλου του σωματείου και έλαβα αναλυτική έγγραφη ενημέρωση προς περαιτέρω μελέτη των θεμάτων που τίθενται, αλλά και για την περαιτέρω ανάδειξή τους , σημειώνοντας ότι προτεραιότητα πρέπει να είναι η διατήρηση, αλλά και η αύξηση των θέσεων εργασίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας .

Η ισχυρή παρουσία του ΠΑΣΟΚ αποτελεί την μόνη προοπτική για μια ωφέλιμη μεταρρύθμιση των Ελληνικών λιμένων και την ενίσχυση της συμβολής τους στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας.

Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart